Ribbeburger
Gi julerestene nytt liv med en saftig hamburger! Bruk rester av juleribbe, rødkål, kokte poteter og rosenkål til å lage en kreativ og smakfull vri på den klassiske burgeren.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader- over og undervarme. Legg rester av kokte poteter og rosenkål på et stekebrett. Dryss over salt og pensle de med olje. Bak de i ovnen i 30 minutter.
- Kutt epler i tynne staver. Ha det i en skål med majones og rester av surkål eller rødkål. Rør til det er godt blandet
- Når grønnsakene har bakt i ovnen i 30 minutter: Ta ut rosenkålen og bak potetene 10 minutter til.
- Skjær tykke skiver med ribbe. Brun det på begge sider i en stekepanne sammen med burgerbrødene.
- Servér ribbeskivene i burgerbrød med kålen og tyttebæsyltetøy - og de ovnsbakte grønnsakene ved siden av.